Akbaba Gym > Spruitje WMO/WLZ > Visie

Spruitje

Betekenis van spruitje

S   Sportief
P   Plezier
R   Respect
U   Uitlaatklep
I   Inzicht
T   Tijd
J    Jong
E   Eerlijk


Heeft u er ooit aan gedacht om zelf weerbaarheidslessen/zelfverdediging te volgen?

Neem dan eens een kijkje op website: www.akbaba.nl. Hier vindt u een aanbod van verschillende vechtsport- en zelfverdedigingsdisciplines die op verschillende locaties binnen Limburg worden gegeven door mezelf( ali akbaba)

Mocht u een kijkje hebben genomen op onze website, dan kunt u zien dat Akbaba Gym/spruitje  niet alleen een sportschool is.Het is veel meer dan dat. We kunnen bij Akbaba Gym /spruitje spreken van een instituut, waar u niet alleen de technieken van zelfverdediging leert, maar waar ook de opvoedkundige principes binnen zelfverdediging aan bod komen.

Naast het feit dat Akbaba Gym ervoor wilt zorgen dat u zich ten alle tijden zo goed mogelijk kunt verdedigen tegen zinloos geweld (pesterijen)/ geweld in het uitgaansleven, is ook uit onderzoek  gebleken dat wanneer deelnemers beginnen met weerbaarheidstraining, zij veel meer zelfvertrouwen krijgen. Dit is weer van invloed op de motivatie welke de deelnemer zal krijgen in zijn functioneren in het dagelijks leven.

Ik neem aan dat u zich wel kunt vinden in bovenstaand verhaal. U verdient het ten slotte zich ten alle tijden veilig te voelen! Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Wij hebben als organisatie Akbaba Gym /Spruitje een DVO, JEUGD,WMO, PGB.

Download hier de folder van Spruitje

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Vind Ons Op Facebook