Akbaba Gym > Spruitje WMO/WLZ > Individuele aanpak

SPRUITJE WMO/WLZ

Zorgorganisatie SPRUITJE is er voor iedereen die een zorgvraag heeft binnen de WMO (PGB) en WLZ. De zorgverlening vindt plaats daar waar de cliënt behoefte aan heeft. Dit kan zijn in de professionele sportomgeving van Akbaba Gym, buiten in de natuur, bij de cliënt thuis of op kantoor als er behoefte is aan een goed gesprek.

Direct aanmelden voor een intakegesprek

 

Voor wie is SPRUITJE er

Bij SPRUITJE hebben we ruime ervaring met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Maar ook met ADHD, ADD, Autisme, gedragsproblemen, hechtingsproblematiek, onzekerheid, angststoornissen, stressregulatie en hoe je moet omgaan met traumatische ervaringen. Met onze persoonlijke begeleiding kunnen wij onze cliënten ondersteunen bij het verwerken, omgaan met en overwinnen van hun negatieve gevoelens.

Vraagstukken kunnen zich richten op bijvoorbeeld:

✓ Omgaan met lastig gedrag

✓ Omgaan met grensoverschrijdend gedrag

✓ Beperkende mentale weerbaarheid

✓ Omgaan met angstgevoelens

✓ Omgaan met impact van alcohol, drugs en andere verdovende middelen

Download hier de folder van SPRUITJE

 

Onze missie en visie

Bij SPRUITJE geloven we dat elk moment van het leven als een titelgevecht beschouwd kan worden. Onze missie is om mensen te ondersteunen in hun dagelijkse uitdagingen en hen te helpen mentale rijkdom te bereiken. We bieden zorg en begeleiding die gericht is op groei en ontwikkeling, waarbij we onze cliënten helpen om het huidige moment ten volle te benutten en alert en met een open geest te leven.

Onze visie is om een zorgomgeving te creëren waar elke dag een kans biedt voor persoonlijke groei en leren. Wij erkennen dat het leven vol uitdagingen zit, maar zien deze als kansen om sterker en wijzer te worden. Door onze cliënten te helpen om in het nu te leven en hen te ondersteunen bij het overwinnen van tegenslagen, streven we naar een wereld waarin iedereen veerkrachtig en bewust door het leven gaat, klaar om elke strijd aan te gaan en te winnen.

Daarom staat SPRUITJE voor méér dan alleen ‘Zorg met een groot hart’:

S Sportief
P Plezier
R Respect
U Uitlaatklep
I Inzicht
T Tijd
J Jong
E Eerlijk

 

Ons zorgaanbod

Wij zetten bij SPRUITJE verschillende zorgmethodieken in. Denk hierbij aan:

✓ Agressieregulatietraining
✓ Assertiviteits- en weerbaarheidstraining
✓ Motiverende gespreksvoering
✓ Verbindende motivatietraining

Ben je enthousiast geworden? Mooi, dat vinden we erg leuk! Neem gerust contact met ons op. We kijken dan samen naar wat er mogelijk is. Na een zorgvuldige intake wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt, waarin fysieke training samengaat met mentale coaching.

Meld je aan voor een intakegesprek

 

Cliënten aan het woord

(Namen zijn fictief om de privacy van onze cliënten te waarborgen).

Vincent (18 jaar): “Ali heeft mij geholpen om vaker ‘nee’ te zeggen en beter om te kunnen gaan met klasgenoten die mij jarenlang gepest hebben”.

Kimberly (25 jaar): “Dankzij bokstherapie voel ik me veiliger en sterker. Ik heb geleerd mijn emoties niet altijd de overhand te laten krijgen. Daarnaast vond ik het erg fijn hoe Ali met mij omging tijdens onze sessies, hij heeft heel veel respect voor de mensen waarmee hij werkt”.


Klachten en beleidsverklaring

Zoals iedere zorgaanbieder bieden wij onze cliënten de mogelijkheid een klacht in te
dienen over de geleverde zorg. Hiervoor hanteren wij een klachtenregeling. Zie ook ons klachtenportaal Inschrijfbewijs.

Onze beleidsverklaring bekijk je hier.
En hier vind je ons ISO 9001 Certificaat.

 
 
 
 

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Vind Ons Op Facebook