Home > Trainers > A. Akbaba

ALI AKBABA

Ali Akbaba is geboren in Turkije in 1970. Op vroege leeftijd begon Ali al met een zware sportopleiding en combineerde zijn passie voor sport later met een pedagogische insteek.

In Nederland studeerde Ali verder aan de opleiding Cultureel Maatschappelijk Werker. Naast de intensieve studie vond Ali toch de tijd om bezig te blijven met boksen en Muay Thai. Zijn doelstelling was altijd al om een echte kampioen te worden, in hart en nieren. Met zijn doorzettingsvermogen heeft hij diverse districttitels behaald: tussen 1987 en 1995 diverse malen Zuid-Nederlands Kampioen boksen, in 1996 Nederlands kampioen boksen en in 2005 Europees vice-kampioen Muay Thai.

Ali Akbaba richtte in 1996 de sportschool Akbaba Gym op. Hij was toen al 36 jaar actief met boksen en Muay Thai bezig en ontving dat jaar ook de status van erkend trainer. Ook zijn studie rondde hij succesvol af. Ali combineert sport met psyche en heeft een heldere filosofie:

Beschouw elk moment van het leven als een titelgevecht. Daarmee bedoel ik te zeggen dat iedere dag mentale rijkdom kan verschaffen, maar verwacht dit niet zonder slag of stoot. Alles in het leven is een deel van een leer- en groeiproces. Laat je niet uitsluitend leiden door het verleden of de toekomst, maar wees wakker op het huidige moment. Een dip kan voorkomen, besef echter wel dat dit in de ring een knock-out betekent. Leef nu, alert en met open geest.?

IMG_4205.JPG

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Vind Ons Op Facebook