Home > Spruitje > Visie

Visie

Op zeer jeugdige leeftijd leren omgaan en begrijpen wat kan, en mag, in deze snel veranderende maatschappij is erg belangrijk. Maar ook leren wat niet door de beugel kan, heeft nu en later vele voordelen. Stevig, solide in je schoenen staan, weten wat je kunt en niet kunt en anderen respecteren die je ontmoet, zijn kwaliteiten die aangeleerd moeten worden. Dit alles krijg je niet vanzelf. Ouders, school, buurt, verenigingen en vele andere dragen, als het goed is, hun steentje hieraan bij.

Spruitje stelt zich als doel kinderen met een handicap te begeleiden in sport en spel. Dit kan op individuele basis, maar ook in groepsverband.

Door het beoefenen van sport krijgen kinderen een betere motoriek, fysieke gesteldheid en niet te vergeten een groter concentratievermogen. Bovendien zal hun zelfvertrouwen en zelfdiscipline toenemen.

Spruitje is een organisatie die op verantwoorde wijze wil omgaan met kinderen, waarbij veiligheid voor alles gaat. We gaan op een respectvolle manier met elkaar om, waarbij er ruimte is voor een ieder.

Tijdens de activiteiten zijn er duidelijke huisregels. Wij hebben ervaring in het omgaan met kinderen met ADHD en licht autisme en onze activiteiten zijn declarabel via het PGB.

Download hier de folder van Spruitje

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Le Baroque Valkenburg

Vind Ons Op Facebook